Elektronické registračné pokladnice - Oravec, František
Dokončenie výkladu právnej normy, vyhlášky Ministerstva financií o evidencii tržieb elektronickými registračnými pokladnicami. Vyhláškou definované pojmy - kontrolná páska, kniha pokladnice a i.