Zverejňovanie údajov o spoločnostiach v Obchodnom vestníku - Brenčičová, M.
Zverejňovanie údajov účtovnej závierky akciových spoločností podľa 40 Obchodného zákonníka. Opatrenie MF SR z 11.3.1994 č.65/96/1994 o záväznosti postupov účtovania. Formulár pre zverejňovanie údajov z účtovnej závierky v Obchodnom vestníku. Rozsah zverejňovania konsolidovanej účtovnej závierky v Obchodnom vestníku. Zverejňovanie údajov z účtovnej závierky bánk. Obsah Správy o hospodárení investičnej spoločnosti a investičného fondu. Ukladanie výročnej správy.