Aktuální problémy kapitálového plánování - Valach, J.
Čo rozhoduje o úspešnosti a reálnosti kapitálového plánovania, metódy vyhodnocovania finančnej efektívnosti investičných variantov. Identifikácia celého spektra kapitálových výdavkov, ktoré súvisia s investíciou. Peňažné príjmy z investícií z hľadiska celkového toku peňazí vyvolaného investovaním. Zohľadňovanie rizika pri kapitálovom plánovaní. Úprava diskontnej sadzby.