Prověřte si strukturu komodit a sortimentu ve Vašem podniku
Nutnosť previerky komodít a sortimentu v podniku. Spracovávanie alternatív rozhodovania pre výrobky s kritickou úrovňou zúročenia. Diagramy znázorňujúce analýzu štruktúry komodít výrobných oblastí z hľadiska zúročovania.