Swatch - parádní příklad tržní segmentové politiky Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Trhová segmentová politika na príklade značky SMH švajčiarskej spoločnosti pre mikroelektroniku a hodinársky priemysel. Najznámejší výrobok: hodinky swatch. Uplatnenie na celosvetovom trhu.