Německo: Silná image
Výsledky prieskumu uskutočňovaného Ústavom pre marketing Univerzity v Berne o vplyve krajiny pôvodu na úspech na trhu v medzinárodnom obchode. Zisťovanie "made in images" (vyrobené s image) v siedmich krajinách sveta, Nemecka, Francúzska, Talianska, V. Británie, USA, Japonska a Švajčiarska. Výsledky image nemeckých výrobkov v porovnaní s priemerným image priemyselných krajín. Odvetvia v ktorých je Made-in-image v Nemecku hodnotený najvyššie.