Pomáhají v procesu změn (Management Partner, spol. s r.o.) - Štíhel, A.
Informácia o činnosti, tzv. procesnom poradenstve, spoločnosti Management Partner s r.o. Praha (dcérska spol. nemeckej spoločnosti Management Partner GmbH). Klientela spoločnosti. Ciele spoločnosti: poradenská činnosť, zaistenie pozícií podniku na trhu, zvýšenie aktivity manažmentu a zamestnancov, analýza firmy, vypracovanie projektu. Procesné poradenstvo - znamená, že poradci podnikové procesy nepopisujú, ale zavádzajú.