Špeciálne požiadavky Radíme používateľom výpočtovej techniky - Keselý, J.
Štandardný software a špeciálne požiadavky. Tzv. nová verzia programu (upgrade alebo update) - zlepšenie kvality služieb. Zákazkový software - prepracovanie, resp. vytvorenie nového produktu podľa požiadavky zákazníka. Cenová politika SW-firmy. Správnu formuláciu požiadaviek a nárokov na vytvorenie zákazkového softwaru zabezpečí kvalifikovaný konzultant - vytvorenie primárneho rámcového projektu. Spôsoby získavania kontaktov na konzultanta, príprava podkladov.