Ekonomická transformace v České republice: Ekonomické napětí, deprese, hostilita a rozdíly u mužů a žen
Od r. 1989 prišlo k zásadným zmenám v ČR. Pôsobenie ekonomickej transformácie na domácnosti. Meranie ekonomického napätia, depresie a hostility prostredníctvom dotazníka. Hodnotenie dotazníkov. Rôznosť vzťahov medzi EN na jednej strane a depresiou a hostilitou na strane druhej u žien a mužov.