Sociální zabezpečení. 7 Základy sociální politiky - Krebs, Vojtěch
Sociálne zabezpečenie v sociálnom systéme. Tri základné piliere sociálneho systému: sociálne poistenie, štátna sociálna podpora, sociálna pomoc. Nová koncepcia sociálneho zabezpečenia. Financovanie sociálneho zabezpečenia. Valorizácia dávok sociálneho zabezpečenia. Doplnkové dôchodkové systémy.