Státní sociální podpora rodin. 8 Základy sociální politiky - Poláková, Olga
Objektom štátnej sociálnej podpory, ako druhého piliera sociálneho zabezpečenia, je predovšetkým rodina. Systémy štátnej podpory rodín. Faktory ovplyvňujúce intenzitu rodinnej politiky. Transformácia štátnej sociálnej podpory. Atribúty novej koncepcie štátnej sociálnej podpory v ČR.