Portfolio agrárního sektoru na burze cenných papírů Praha - Střeleček, František
Založenie Burzy cenných papierov Praha, a.s. Obchodovanie na BCP Praha. Obchody agrárneho sektoru a jeho štruktúra. Faktory ovplyvňujúce objem obchodu na burze. Záujem o nákup akcií na burze.