Český kapitálový trh v roce 1994 - Kozelková, E.
Základom rozvoja kapitálového trhu je proces transformácie. Rôzne fázy vývoja trhu. Dynamický rozvoj burzového trhu. Vývoj na trhu akcií. Trh dlhopisov. V RM-Systéme - zavedený druhý typ aukcie - tzv. priebežná aukcia. Likvidita a vyššia priehľadnosť trhu. Investičné fondy ako inštitucionálni investori.