Forfaiting - Tkáčová, Daniela, 1954-
Definícia a charakteristika forfaitingu. Jeho druhy: vývozný - exportný, dovozný - importný, finančný - devízová pôžička. Výhody forfaitingu. Náklady na forfaiting.