Hypotéky a hypoteční bankovnictví - Dědič, J.
Charakteristika hypotekárneho úveru. Základ hypotekárneho úveru - záložné právo. Bezpečnosť hypotekárneho úveru. Emisia hypotekárnych záložných listov. Hypotekárne záložné listy a dlhopisy. Hypotekárny úver a bytová výstavba.