Experti Európskej komisie odporúčajú Slovensku naďalej kontrolovať infláciu a znižovať štátny dlh - Hajšel, R.
Hospodárska situácia a transformačný proces vo východnej a strednej Európe očami expertov Európskej komisie pre ekonomické a finančné záležitosti. - V makroekonomickej politike nevyhnutná kontrola inflácie a znižovanie deficitu. Pokles HDP, úpadok výroby. Hodnotenie situácie na Slovensku v r.1993, porovnanie základných hospodárskych ukazovateľov SR a ČR (HDP, priemyselná výroba, poľnohospodárstvo, rozpočtový deficit, štátny dlh) za r.1993 a 1. štvrťrok 1994.