Vycházet z reálné situace Slovensko - Troják, J.
Rozhovor s J. Trojákom o programe oživenia slovenskej ekonomiky. Realizácia niektorých zásad programu. Predpokladaný budúci vývoj HDP, miery nezamestnanosti a inflácie. Hodnotenie činnosti slovenských podnikov v r. 1994. Riešenie problému vysokej platobnej neschopnosti. Vzťah vlády a Národnej banky Slovenska. Funkcia finančno-ekonomických a bankovo-menových nástrojov v procese oživenia slovenskej ekonomiky.