Vývoj slovenskej ekonomiky v poslednom období - Schmögnerová, Brigita
Vystúpenie podpredsedníčky vlády SR na pôde Rakúskeho inštitútu pre strednú a východnú Európu vo Viedni 10.11.1994. - Makroekonomický vývoj od r.1993, porovnanie s Maďarskom, Poľskom, Českom (1990-1993). Privatizácia a rast súkromného sektora. Liberalizácia cien, obchodu a vstupu zahraničného kapitálu. CEFTA. Zahraničný obchod. Rozvoj sociálnej sféry.