Základné tendencie hospodárskeho a menového vývoja v SR v septembri - Oberhauser, Ján Artur
Základné ukazovatele charakterizujúce vývoj SR v septembri 1994, porovnanie s predchádzajúcim mesiacom a r.1993. Spracované v tabuľke.