Chráňme si vlastnú výrobu a trh - Bacová, Viera
Z celoštátneho seminára na Ekonomickej univerzite v Bratislave 17.2.1995. Nenahraditeľné postavenie štátu v transformujúcej sa ekonomike. Tvorba vhodného makroekonomického prostredia pre rozvojovú stratégiu. Vonkajšie ekonomické vzťahy. Pozitívne a negatívne podnikanie. Podnikanie a investičné procesy. Získanie podnikateľskej a občianskej dôvery.