Po piatich rokoch transformácie Slovensko naďalej hľadá svojho Klausa Päť rokov transformácie - Vlčko, Ján
Päť rokov transformácie slovenského hospodárstva hodnotených ekonómmi: B. Schmögnerová, J. Kučerák, A. Vavro, J. Mikloš, J. Husár, J. Kosír, J. Němec, I. Okáli.