Príspevok PEF VŠP na technickom a personálnom budovaní informačnej siete poľnohospodárstva SR - Okenka, I.
Inovácia informačnej siete v rezorte poľnohospodárstva Slovenskej republiky. Technické riešenie tvorby, prepojenia a využívania poľnohospodárskej databázy. Personálne zabezpečenie informačného systému. Znovuotvorenie študijného odboru Ekonomická informatika v poľnohospodárstve na Prevádzkovo-ekonomickej fakulte VŠP Nitra. (Príspevok prednesený na II. Medzinárodnom seminári "Informatika v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle" v Papierničke v októbri 1994).