Regionalizácia agrárnej politiky - Blaas, Gejza
Agrárne politiky európskych vyspelých krajín majú vo svojich zámeroch sociálno-politicky motivované ciele. Regionalizácia agrárnej politiky v krajinách s prechodovou ekonomikou. Účinnosť nástrojov poľnohospodárskej politiky.