Reštrukturalizácia poľnohospodárstva a potrebné informačné zabezpečenie - Ižáková, Viera
Reštrukturalizácia poľnohospodárstva v transformujúcich sa ekonomikách. Ekonomické faktory, ktoré ovplyvňujú reštrukturalizáciu poľnohospodárskej výroby na Slovensku. Štruktúra informácií potrebných pre účely modelovania štruktúry poľnohospodárskej výroby. Smery budovania informačného systému. (Príspevok prednesený na II. Medzinárodnom seminári "Informatika v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle" v Papierničke v októbri 1994).