Útlumové programy v agrární politice Evropského společenství - Jílková, Jiřina
Štruktúrna politika v poľnohospodárstve Európskeho spoločenstva (ES). Útlmové programy ako cesta riešenia agrárnej politiky ES, SRN. Zhodnotenie úspešnosti útlmových programov ES (nadprodukcia, ekologické aspekty, extenzifikácia, alternatívne poľnohospodárstvo) a zameranie agrárnej politiky budúcnosti.