Nedocenená ekologická výroba Nedostatok zberového papiera môže zabrzdiť papierenskú výrobu - Vajs, M.
Rozhovor s riaditeľom Harmaneckých papierní. Ekologicky orientovaná výroba v Harmaneckých papierňach. Výroba na báze recyklovaného papiera. Modernizácia výroby v rokoch 1987-1988. Spotreba hygienického papiera v SR. Vývoz do zahraničia. Objem výroby Slovenského papiernického priemyslu.