Radšej kýchame do textilu Výrobky Harmaneckých papierní obstoja i na náročných zahraničných trhoch - Lipianska, Ľudmila
Produkcia výroby v Harmaneckých papierňach. Modernizácia výroby, ekologická úprava surovín. Papierenské výrobky, ročná spotreba hygienického papiera na obyvateľa, porovnanie s vyspelými krajinami. Hygienický program. Grafické zobrazenie - počet zamestnancov, priemerná mzda, obrat, tržby.