Budúcnosť ekonomiky aj v službách pre podniky Možnosť a nevyhnutnosť v súčasnom hospodárstve - Michalová, Valéria
Význam služieb pre podniky v transformujúcej sa ekonomike. Pojem služby pre podniky, druhy služieb. Rozvoj trhu so službami v 80. a 90. rokoch vo svete. Nové možnosti pre služby v súvislosti s rozvojom informačnej, komunikačnej techniky a technológií. Pozitívne prvky vzniku a rozširovania služieb pre podniky, prínos pre ekonomiku. Podiel služieb na tvorbe HDP - porovnanie vo vyspelých krajinách západnej Európy. Rozvoj služieb v jednotlivých odboroch v súvislosti s budovaním jednotného európskeho trhu. Objem obchodu služieb v Európe. Pôsobenie firiem v službách pre podniky na Slovensku.