Turistika "sype" - nielen keď sú hostia Štátna propagácia cestovného ruchu stále chýba - Krištofičová, Dagmar
Rozvoj vidieckeho cestovného ruchu a agroturistiky na Slovensku. Programy podpory rozvoja cestovného ruchu. Program zameraný na ubytovacie a stravovacie služby a celý rozsah doplnkových služieb. Kategorizácia ubytovacích a stravovacích zariadení. Nepriama podpora malých a stredných podnikateľov v tejto oblasti podnikania. Výsledky prieskumu cestovného ruchu na Slovensku. Chýba štátna propagácia a marketing. Združenie podnikateľov v agroturistike a Asociácia informačných centier preberajú úlohy spojené s rozvojom cestovného ruchu na Slovensku.