Vo svete súťaženia vyhrá lepší Záujem o nás rastie, v propagácii cestovného ruchu stále zaostávame - Zöldy, M.
Prezentácia Slovenska na veľtrhu cestovného ruchu - World Travel Market v Londýne. Silná konkurencia v oblasti propagácie cestovného ruchu v západných krajinách. Nedostatočná propagácia Slovenska. Predpoklady rozvoja cestovného ruchu na Slovensku.