Šetření ubytovacích zařízení cestovního ruchu u subjektů nezapsaných v obchodním rejstříku - Zachystalová, D.
Mimoriadne plošné štatistické zisťovanie (ČSÚ, sept. 1994) ubytovateľov nezapísaných v obchodnom registri ČR pre získanie komplexných údajov o ubytovacích kapacitách slúžiacich cestovnému ruchu (počet zariadení podľa kategórií, počet izieb, lôžok, druh poskytovaných služieb) a o návštevnosti(počet hostí a prenocovaní), výsledky. Prípravné práce, dotazník, priebeh zisťovania.