Cena v marketingovém mixu - Tomek, Gustav
Cenová problematika - zahrnutá do kontraktačnej politiky. Cenová politika. Metódy tvorby cien v praxi: 1. na základe orientácie na náklady, 2. na základe orientácie na dopyt.