Marketing a kvalita - Tuma, Miroslav
Hodnotenie marketingu vo východnej Európe podľa projektu Emerging Values in Europe - EVE. Nedostatky marketingovej infraštruktúry východoeurópskych štátov. Okruhy problémov, ktoré treba prekonať, aby mohol marketing normálne fungovať. Päť strategických orientácií marketingu. Demingova "prosperitná" hviezda. Sebahodnotenie firmy. Základná filozofia riadenia v japonskom podniku.