Pod jednou strechou Veľkoobchod nie je sklad, ale služba zákazníkom - Krištofičová, Dagmar
Vznik veľkoobchodných spoločností na Slovensku po r. 1990. Vznik Asociácie veľkoobchodných a distribučných spoločností Slovenska (AVODIS), ktorá združuje serióznych obchodníkov. TOP 50 - najväčšie obchodné spoločnosti na Slovensku. Maloobchodné začiatky terajších veľkoobchodných spoločností. Aktivity veľkoobchodu MAXA, s.r.o.