V sieti služieb podnikateľom Už aj Francúzsko-slovenská obchodná komora - Szabo, A.
Účasť Francúzsko-slovenskej obchodnej komory (FSOK) pri vytváraní kontaktov našich podnikateľov v prospech ich integrácie s hospodárskym dianím v Európe. Oblasti vzájomnej spolupráce. Spoločné aktivity tejto zmiešanej obchodnej komory. Formovanie členskej základne. Poslanie Francúzsko-slovenskej obchodnej komory. Rozvoj francúzsko-slovenských hospodárskych a medziodvetvových vzťahov. Ponuka služieb Francúzsko-slovenskej obchodnej komory.