Uruguayské kolo a státy s přechodovou ekonomikou - Šroněk, I.
Zmeny v prístupe na trhy s tovarom. Úprava doterajších pravidiel - antidumping, subvencie. Všeobecná dohoda o obchode so službami (GATS). Dôsledky dohôd Uruguajského kola pre krajiny s prechodovou ekonomikou. Vzťah týchto krajín k Svetovej obchodnej organizácii (WTO).