Devízový zákon a povinnosti podnikateľov. 2 - Najšlová, Oľga
Práva a povinnosti podnikateľov vyplývajúce z devízového zákona č. 528/1990 Zb. Spoločnosti so zahraničnou majetkovou účasťou. Prevod výnosov zo zahraničia. Predaj tovaru a služieb za devízy. Nakladanie s cennými papiermi. Nákup devízových prostriedkov. Platby formou clearingu.