Swapy - deriváty finančného trhu - Horvátová, Eva, 1958-
Swapy - významné operácie na peňažnom a devízovom trhu. Členenie swapov. Prečo vznikajú swapy. Výhody dominantného partnera. Rozdielne hodnotenie peňažného trhu swapovými partnermi. Preferencia rozdielnej meny. Výhody swapových operácií.