ASEAN - volné sdružení úspěšných ekonomik - Hálek, J.
ASEAN - Združenie krajín juhovýchodnej Ázie (Malajzia, Singapur, Indonézia, Filipíny, Thajsko, Brunej). Rozvíjanie vzájomnej hospodárskej a kultúrnej spolupráce. Charakteristické znaky ASEAN. Podmienky členstva v ASEAN. Obchodné partnerstvo. Vývoz, dovoz, zahraničné investície v krajinách ASEAN.