Dokumenty Evropské unie
Správa Rady ministrov EÚ pre Essenské zasadanie Európskej rady o stratégii príprav na pripojenie pridružených krajín strednej a východnej Európy. O reštrukturalizácii oceliarskeho priemyslu.