Dokumenty Evropské unie
1. Správa Rady EÚ pre Essenské zasadanie Európskej rady o budúcej politike vo vzťahu k Stredomoriu. 2. Európska únia pod francúzskym predsedníctvom od 1. januára do 30. júna. 3. Informácie o pripravovanej Bielej knihe.