Dokumenty Evropské unie
1. Priority Európskej únie na svetovom summite pre sociálny rozvoj. 2. Komisia volá po novej ázijskej stratégii. 3. Banka podporujúca európsku integráciu. 4. Egypt a EÚ zahajujú rokovanie o Euro-stredomorskej asociačnej dohode.