Rakúsko - európsky partner - Schüssel, W.
Spolkový minister pre hospodárske záležitosti Rakúska Wolfgang Schüssel o členstve Rakúska v Európskej únii a jeho vzťahoch k strednej a východnej Európe. Projekty spojené s EÚ. Priebeh rokovaní o vstupe do EÚ, možnosť poskytnutia skúseností Slovensku. Plnohodnotná vzájomná spolupráca, tesné susedské vzťahy.