Rakúsko - nový člen Európskej únie - Zagar, B.
Zmeny v rakúskych inštitucionálnych a trhových štruktúrach po vstupe Rakúska do Európskej únie. Výhody a povinnosti. Politická a ekonomická integrácia do západnej Európy. Mechanizmy ekonomickej politiky. Účasť na tvorbe politickej Únie.