Joint venture ako strategická šanca podniku - Füzyová, Ľubica
Klasifikácia foriem joint venture (JV). Postup pri zakladaní JV. Výber partnera a efekty spoločného podnikania. Príklady na JV a ťažkosti spojené so spoločným podnikaním. Neistoty a bariéry JV. Odporúčania pre podniky pri zakladaní JV.