Podvodnícke praktiky nigérijských firiem - Zeman, M.
Pozadie hlavne finančných podvodov nigérijských právnických alebo fyzických osôb (ponuka transferu značných súm na konto zahraničnej firmy s províziou 20-35 perc.), tzv. skupiny 419 a ako sa proti nim chrániť.