Mnohoraké podoby pomoci podnikateľom Dobrovoľné poradenské služby pri rozvoji súkromného podnikania - Polakovič, Ivan
Pôsobenie americkej nezávislej a neziskovej organizácie IESC (International Executive Service Corps) na Slovensku. Možnosti využívania tejto formy pomoci v slovenských podnikoch. Formy technickej a manažérskej pomoci podnikateľom a riadiacim pracovníkom. Organizovanie seminárov pre podnikateľov, ktorých cieľom je uplatniť sa na zahraničných trhoch.