Priemyselná protišpionáž Utajiť informácie znamená byť lepší ako konkurencia - Vyparina, S.
Podstata priemyselnej protišpionáže - dosiahnutie takého stavu, aby konkurencia dostávala falošné informácie. Organizácia spôsobu pohybu utajovaných informácií. Zodpovedajúca ochrana tajných informácií. Náklady na vybudovanie systému priemyselnej protišpionáže.