Etika veřejné správy - Vítek, M.
Vymedzenie etiky vo verejnej správe. Morálka jednotlivca vo verejnej správe. Formovanie organizačnej (kolektívnej) etiky. Etické kódexy verejnej správy (Etický kódex Americkej spoločnosti pre verejnú správu - ASPA, Etický kódex Medzinárodnej asociácie pre riadenie miest - ICMA).