Programy sociálního zabezpečení v USA. 2 - Kořánová, M.
Programy zdravotnej starostlivosti v USA. Nemocenské poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Sociálne programy pre špeciálne skupiny. Sociálne programy pre zamestnancov pracujúcich v štátnej a verejnej správe (na federálnej, štátnej a miestnej úrovni). Programy na podporu príjmov. Pomoc rodinám s deťmi. Zvláštny doplnkový program pre ženy, kojencov a deti. Program príspevkov na energiu pre domácnosti s nízkymi príjmami. Daňové úľavy.